Perşembe, Mart 08, 2012

DENEYİP MEMNUN KALDIKLARIMIZ.

Biz Mustela Stelactivle tanışmamız ilk günlerimizde ve hala devam ediyoruz.Pişik önleyici ve tedavi edici özelliği var.Ve doğal olması bebeğinizin cildi için bir tehdit içermiyor.

Bübchen Pişik kremini de kullanıyoruz.
Papatyanın doğal etken maddeleri allantoin, panthenol ve E Vitamini içerdiğinden cildi koruyor gerçekten.
Biz Oğlu şada Seba med kullandık ama Diloş için ilk Bübchen  kullandık .Ürün gayet iyiydi ama nedense ben yine Sebamed e döndüm.

Mustela yeni doğan köpüğünü de konaklarımız için iyi geldi .Seba med ile 2 defa şampuanladıktan sonra son köpükle yıkıyorum masaj yaparak baş derisine.
Dilay da atopik dermotik bir cildi var.Doktorumuz bir yaşına kadar geçer dedi.Atopik açılımı cildin kızarması alevlenmesi.Önce yanaklarımızda vardı sonra bir kolumuzda.Öncesinde kortizonu çok düşük olan bir kremle iyileştirdik sonra Mustela Stelatopia krem kullandık.Ve hala banyo sonrası yada gün içinde vücudumuza yüzümüze uyguluyoruz.Kuru cildimize çok iyi geliyor.

Bir de hafta boyunca 2 kere yıkansak da.Havalar soğuk olduğundan şimdi böyle havaların ısınmasını dört gözle bekliyoruz.:) yıkanmadığımız zamanlarda yüzümüz dahil tüm vücudumuza pamuk yardımı ile temizliyoruz.






Hiç yorum yok: